top of page

Uutiset

Uutiset kokoaa yhteen tiimimme asiantuntijoiden kirjoittamia ajankohtaisia blogipostauksia sekä uusimpia asiakastöitämme. Tutustu alta uusimpiin julkaisuihimme.

Noora Lipsonen Data Engineeriksi Productivity Leapille


1. Kerro itsestäsi ja kuinka ajauduit IT-alalle?


Hei, olen Noora Kuopiosta. Tietojenkäsittelytieteen opintoni ovat aivan loppusuoralla ja aloitin työt Productivity Leapilla huhtikuun 2022 alussa.


Päädyin useamman mutkan kautta opintoihin ja sitä kautta IT-alalle. Jotta tarinasta ei tule liian pitkä, niin oikaistaan mutkat suoriksi: päädyin alalle, koska huomasin, että ohjelmointi on kivaa ja tietojenkäsittelytieteessä on laajat työllistymismahdollisuudet. Opiskeluaika on ollut aivan mahtavaa, mutta pian on aika siirtyä eteenpäin mukavien muistojen kanssa.2. Millä lataat akkujasi? Mitä harrastat?


Harrastan aktiivisesti tanssia ja musiikkia. Pianonsoitto on ollut pitkäaikaisin harrastukseni. Tykkään myös lukea kaikenlaista ja liikkua luonnossa.3. Mikä saa sinut innostumaan työelämässä? Mistä nautit ja mistä saat iloa?


Hyvä yhteistyö ja yhteishenki ovat tärkeitä, koska ne auttavat selviämään haastavistakin tilanteista. Pidän myös siitä, kun saan keskittyä johonkin pulmaan ja etsiä siihen ratkaisua. Pitkäjänteinen työskentely on palkitsevaa.4. Olet juuri aloittanut Productivity Leapista. Mikä fiilis? Miten hommat ovat lähteneet käyntiin


Olen iloinen mukavista työkavereista ja toimistosta, josta avautuu näkymät Savilahdelle. Hommat ovat lähteneet käyntiin perehtymisellä asiakasprojekteihin, joissa olen mukana.5. Visio siitä mitä haluat saada aikaan työelämässä?


Productivity Leapilla pääsee toteuttamaan merkityksellisiä ja laajoja projekteja, mikä innostaa minua. Tässä vaiheessa uraa olen kuitenkin nöyrällä mielellä oppimassa uutta PL:n kokeneemmilta konkareilta. Voisin määritellä visioni näin: haluan olla hyvä oppilas, jotta voin jossain vaiheessa jakaa omaa tietämystäni toisille.

Comments


bottom of page