top of page

Uutiset

Uutiset kokoaa yhteen tiimimme asiantuntijoiden kirjoittamia ajankohtaisia blogipostauksia sekä uusimpia asiakastöitämme. Tutustu alta uusimpiin julkaisuihimme.

Esittelyssä projektipäällikkömme Pertti Markkanen


Pertti on kokenut IT-alalla toimiva ammattilainen ja hän on omistautunut innovatiivisten ja tehokkaiden ratkaisujen kehittämiseen. Hänen roolinsa Productivity Leap:lla projektipäällikkönä ja johtavana konsulttina mahdollistaa sekä hänen teknisen asiantuntemuksensa että strategisen näkemyksensä hyödyntämisen, tuoden merkittävää arvoa asiakkaillemme.

Pertti omaa vahvaa substanssiosaamista sosiaali- ja terveydenhuollon alalta.


Pertillä on yli kahden vuosikymmenen kokemus ICT-ympäristöistä, keskittyen viimeiset kymmenen vuotta erityisesti sote-toimialaan. Hänen erikoisosaamiseensa kuuluu tiedolla johtaminen, kokonaisarkkitehtuurit ja projektinhallinta.


Pertti on toiminut asiantuntijana ja projektipäällikkönä useissa merkittävissä projekteissa, kuten sähköisen arkistoinnin hankkeissa ja ketterän hankintatoiminnan kehittämisessä eri asiakkaille. Hänen kykynsä johtaa monimutkaisia projekteja sekä tuottaa tulosta erilaisissa projekteissa ja hankkeissa on osoitus hänen vahvasta ammattitaidostaan.


Henkilökohtaisena tavoitteena Pertillä on kehittää aktiivisesti uusia ratkaisuja ja teknologioiden hyödyntämisen tapoja sote-alan palvelujen parantamiseksi. Hän pyrkii jatkuvasti kehittämään ammattitaitoaan ja pysymään ajan hermolla, mikä tekee hänestä arvokkaan jäsenen Productivity Leapin tiimissä sekä luotettavan kumppanin asiakkaillemme.

コメント


bottom of page