top of page

Uutiset

Uutiset kokoaa yhteen tiimimme asiantuntijoiden kirjoittamia ajankohtaisia blogipostauksia sekä uusimpia asiakastöitämme. Tutustu alta uusimpiin julkaisuihimme.

Esittelyssä tietovarastoasiantuntija Tiina Kovalaine


Tiinan ompelema tilkkupeitto kuvattuna Kolin Mäkränvaaralla
Tiinan ompelema tilkkupeitto kuvattuna Kolin Mäkränvaaralla

1. Kuka olet ja mistä tulet?


Olen Tiina Kovalaine, asun Kontiolahdella Joensuun kupeessa. Joensuu on kotikaupunkini. Opiskelujen jälkeen kävin kokeilemassa elämää Helsingissä kahdeksan vuoden ajan.2. Kuinka rentoudut ja mitä harrastat. Onko se vastapainoa työlle vai teetkö samoja juttuja myös omalla ajalla?


Käyn kävelemässä ja pyöräilemässä läheisissä metsissä. Paljon eri polkuja joten reittejä voi aina vaihdella. Harrastan myös tilkkutöiden tekemistä ja neulomista. Näissä yhdistyy suunnittelu, värit, toteutus ja matikka ja tilkkutöissä myös mittatarkkuus joten osin samanlaista hommaa mitä tulee vastaan näissä töissäkin. Äänikirjat ovat mukanani näissä jutuissa.3. Osaavana, ammattitaitoisena ja kokeneena henkilönä sinulla on useita vaihtoehtoja työelämässä tarjolla. Kuinka päädyit siirtymään Productivity Leapiin? Mitä asioita pidit tärkeimpinä seikkoina päätöstä tehdessäsi?


Alkoi tuntua että aiemmissa töissä en oikein päässyt eteenpäin, vaikka mukavaa olikin, erityisesti asiakkaiden kanssa. Halusin myös päästä tekemään DataVault toteutuksia ja oppimaan Wherescapen käyttöä kun aikoinaan olin HUSille tuota automaatiovälineen valintaa tekemässä. Näitä töitä tiesin saavani kun vaihdoin. Aiemmin olen ollut isoissa IT-taloissa töissä, joten houkutti myös kokeilla tehdä töitä pienemmässä, vielä vähän start-up vaiheessa olevassa firmassa. Voi myös olla itse vaikuttamassa firman tulevaisuuteen.4. Mikä on sinulle tärkeää työelämässä ja mikä saa sinut innostumaan?


Minä olen koko työurani tehnyt töitä pääosin julkisorganisaatioille, kunnille, sairaanhoitopiireille ja valtiolle. Sitä kautta tuntuu, että työlläni on merkitystä Suomen tai suomalaisten asioihin. Projekteissa parasta on ihmiset, joiden kanssa töitä tehdään, asiakkaisiin tutustuminen ja asioiden läpikäynnit kun yhdessä kehitellään parasta ratkaisua. Parhaita työpäiviäni olen viettänyt eräiden HR projektien parissa yhteisissä testauspäivissä kun on tuntunut siltä että todellakin teemme kaikki tätä yhdessä keskustellen.


Raportointiaiheista HR on tuntunut lempilapselta siitä asti kun siihen ensikosketuksen sain yli 10 vuotta sitten. Joten ne projektit on aina tervetulleita.5. Olet aloittanut äskettäin Productivity Leapilla. Miten hommat ovat lähteneet käyntiin?


Hyvin on lähteneet, projekteja on löytynyt (myös sitä HR:ää) ja laskutusta kertyi ekassa kuussakin jo niin että bonuksiakin tuli kivasti. Nyt kun olen kaksi kuukautta ehtinyt olla, alkaa tuntua että kohta voi olla kiirekin :-) Monipuolisesti erilaisia tehtäviä on menossa, firman kehitysjuttua, asiakasprojekteja useampi ja lisäksi Wherescape välineitä olen saanut opiskella ja käyttää ihan oikeastikin. Myös niitä entuudestaan tuttuja PowerBi raporttejakin olen tehnyt.6. Motto/visio/missio siitä mitä haluat saada aikaan elämässä/työelämässä?


Elämä kantaa ja asenne ratkaisee, se on mottoni ollut elämässä kun eri käänteitä tulee vastaan. Aina on löytynyt se uusi juttu, joskus sattuman kautta. Ratkaisuja etsitään, välillä sitten vähän kauempaakin.

Comentários


bottom of page