top of page

Uutiset

Uutiset kokoaa yhteen tiimimme asiantuntijoiden kirjoittamia ajankohtaisia blogipostauksia sekä uusimpia asiakastöitämme. Tutustu alta uusimpiin julkaisuihimme.

Esittelyssä projektipäällikkömme Jukka Immonen


Jukka Immonen on kokenut projekti- ja asiakkuuspalvelupäällikkö sekä data-alueen asiantuntija, jolla on pitkä kokemus julkishallinnon ja yksityissektorin projekteista. Hänen osaamisensa kattaa laajasti masterdata-hankkeet, projektinhallinnan ja konsultoinnin. Jukan erityisosaamista ovat etenkin työpajojen fasilitointi, dokumentointi sekä tieto- ja prosessimallinnus. Teknisesti Jukka hallitsee tietokantojen, Javan ja SQL:n käytön. Lisäksi hän on erikoistunut MDM:ään, järjestelmä- ja dataintegraatioihin sekä tiedon laatuun, mikä tekee hänestä arvokkaan resurssin kaikissa tiedonhallinnan projekteissa.


Jukan merkittäviin saavutuksiin kuuluu osallistuminen hyvinvointialueiden tietojohtamisen kehittämiseen kansallisen Virta-arkkitehtuurin mukaisesti, jossa hän koordinoi tietointegraatioita ja konsultoi ratkaisujen toteutuksessa. Jukan kokemus aiemmissa tehtävissään business managerina, projektipäällikkönä ja ratkaisuarkkitehtina antaa hänelle vahvan perustan liiketoiminnan kehittämiseen ja ratkaisujen suunnitteluun monimutkaisissa toimintaympäristöissä.


Ammattillista osaamista Jukka on kartuttanut toimien useissa merkittävissä rooleissa työurallaan, kuten projektipäällikkönä, integraatiokonsulttina sekä MDM-konsulttina. Hänellä on myös kattavaa osaamista pilviteknologioiden (kuten AWS) osalta. Hänen kykynsä johtaa monimutkaisia projekteja ja integraatioita, kehittää ja toteuttaa innovatiivisia ratkaisuja tiedonhallinnan ja -integraation alueilla sekä halunsa edistää jatkuvaa ammatillista kehittymistään tekee Jukasta erittäin pätevän asiantuntijan monenlaisiin tehtäviin IT-alalla ja arvokkaan lisän Productivity Leapin tiimiin.

コメント


bottom of page