top of page

Uutiset

Uutiset kokoaa yhteen tiimimme asiantuntijoiden kirjoittamia ajankohtaisia blogipostauksia sekä uusimpia asiakastöitämme. Tutustu alta uusimpiin julkaisuihimme.

Jutta Tynkkynen tietovarasto- ja projektinhallinnan asiantuntijaksi Productivity Leapiin

Olemme innoissamme uusista vahvistuksista tiimiimme ja toivotamme Jutta Tynkkysen tervetulleeksi Productivity Leapiin.
Jutan vahva tausta tietovarastoratkaisujen kehittämisessä ja projektipäällikkönä, erityisesti ETL- ja Data Vault -tekniikoiden parissa, tuo mukanaan syvällistä osaamista ja kokemusta, jota arvostamme suuresti.


Jutalla on kyky toimia tehokkaasti asiakkaiden kanssa ja hallita monimutkaisia projekteja. Hänen monipuolinen kokemuksensa eri sektoreilta, kuten julkiselta sektorilta ja terveyspalveluista, sekä talousraportoinnista, tukee yrityksemme tavoitteita tarjota kattavia ja innovatiivisia ratkaisuja asiakkaillemme.


Jutan sitoutuminen jatkuvaan kehitykseen ja kouluttautumiseen, kuten Certified Data Vault 2.0 Practitioner ja Certified ScrumMaster -sertifikaatit, vahvistavat edelleen hänen rooliaan asiantuntijana alallaan.

Hänen tekninen osaamisensa, kuten Agile Data Engine, Snowflake, Matillion ja Redshift, yhdistettynä hänen toimialatuntemukseensa, tekevät hänestä arvokkaan lisän tiimiimme. Hänen osaamisensa täydentää erinomaisesti visiotamme innovaation ja tehokkuuden edistämisestä. Odotamme innolla, miten hänen asiantuntemuksensa ja kokemuksensa auttavat meitä kehittämään entistä tehokkaampia ja kohdennettuja ratkaisuja asiakkaillemme.

Comentários


bottom of page