top of page

Uutiset

Uutiset kokoaa yhteen tiimimme asiantuntijoiden kirjoittamia ajankohtaisia blogipostauksia sekä uusimpia asiakastöitämme. Tutustu alta uusimpiin julkaisuihimme.

Janne Kauhanen tietojohtamisen asiantuntijaksi Productivity Leapiin


Janne Kauhanen tuo organisaatioomme yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksen matematiikan tutkimuksesta ja opetuksesta yliopistotasolla. Hänen erikoistumisensa matemaattiseen analyysiin yhdistettynä filosofian tohtorin tutkintoon matematiikasta luo vankan perustan monimutkaisten ongelmien ratkaisemiselle. Jannen osaaminen on täydentynyt tietotekniikan opintojen myötä, joita hän parhaillaan suorittaa Jyväskylän yliopistossa. 

 

Teknisesti Janne hallitsee laajan kirjon ohjelmointikieliä, kuten Javaa ja C++:aa, sekä tietokantojen hallintaa, erityisesti relaatiomalleja ja SQL:a. Hänen kokemuksensa käyttöjärjestelmistä, mukaan lukien Linux ja Windows, sekä matemaattisista ohjelmistoista, kuten Matlab, ovat erinomaisia lisäarvoja teknisten projektien suunnittelussa ja toteutuksessa. Jannen kyky soveltaa tätä teknistä osaamista monimutkaisten ongelmien ratkaisuun tekee hänestä arvokkaan resurssin kehitystiimeillemme. 

 

Jannen merkittävät saavutukset matematiikan alalla sisältävät laajaa opetustyötä ja tutkimusta, joka on kohdistunut erityisesti matemaattiseen analyysiin. Hänen johtamiskokemuksensa kumpuaa vuosien mittaisesta työstä Tampereen teknillisessä yliopistossa ja Tampereen yliopistossa, jossa hän on kehittänyt opetussuunnitelmia ja ohjannut sekä opiskelijoita että opetushenkilökuntaa. Jannen kyky johtaa ja kehittää akateemisia tiimejä sekä hänen tutkimustyönsä korostavat hänen potentiaaliaan edistää innovaatioita myös Productivity Leapissa.

 

Janne on jatkuvasti täydentänyt ammatillista osaamistaan, mikä näkyy hänen tietotekniikan opintojensa lisäksi monissa muissa sertifikaateissa ja koulutuksissa. Hänen pedagogiset opintonsa ja pitkäaikainen kokemuksensa opetusalalta tukevat hänen kykyään siirtää tietoa ja taitoja tehokkaasti, mikä on arvokasta tiimityöskentelyssä.


Hänen pedagoginen osaamisensa sekä pitkäaikainen kokemuksensa opetusalalta korostuvat tiimityöskentelyssä, kun tarvitaan tehokasta tiedon ja taitojen siirtoa. Jannen jatkuva pyrkimys oppia ja kehittyä luo perustan innovatiiviselle ajattelulle ja uusien ratkaisujen kehittämiselle, mikä on elintärkeää teknologiavetoisessa liiketoimintaympäristössä.

Comments


bottom of page