top of page

Uutiset

Uutiset kokoaa yhteen tiimimme asiantuntijoiden kirjoittamia ajankohtaisia blogipostauksia sekä uusimpia asiakastöitämme. Tutustu alta uusimpiin julkaisuihimme.

Eetu Kanasuo tietojohtamisen asiantuntijaksi Productivity Leapille


Eetu on sote -alan tietojohtamisen kokenut asiantuntija, joka on erikoistunut laajalti terveydenhuollon tietojärjestelmien raportoinnin kehitykseen. Eetun tietämys kattaa kokonaisvaltaisesti julkisen terveydenhuollon palvelut, mukaan lukien perusterveydenhuollon ulkoistukset, terveydenhuollon henkilöstöpalvelut, kotiin vietävät palvelut, etäpalvelut ja terapiapalvelut. Hänen kykynsä määritellä keskeiset asiat, arvioida lopputuloksia ja tunnistaa mahdolliset riskit tekevät hänestä arvokkaan asiantuntijan monimutkaisissa projekteissa.Teknisesti Eetu on syvällisesti perehtynyt Business Intelligence -työkaluihin, erityisesti Power BI:hin. Hänellä on laaja kokemus monimutkaisista tietojärjestelmistä, kuten potilastieto-, HR- sekä CRM-järjestelmistä. Eetun erityisosaamisalueita ovat operatiivinen KPI-raportointi, laadun analytiikka ja tietomallit, joiden lisäksi hänellä on vankka kokemus tuottavuuden ja tehokkuuden parantamisesta dataohjatusti.


Aiemmissa työtehtävissä työskennellessään Eetun vastuulla olivat mm. julkisten terveyspalveluiden tietojohtamisen ympäristöt, talouden ja laadun raportointi, sekä raportoinnin integraatiot yrityskauppojen yhteydessä. Hänen saavutuksiinsa kuuluu muun muassa useiden suurten ulkoistusprojektien operatiivinen KPI-raportointi, joka on korostanut hänen kykyään tuottaa tuloksia vaativissa ympäristöissä.


Eetu on suorittanut kauppatieteiden maisterin tutkinnon Turun yliopistossa pääaineenaan tietojärjestelmätieteet. Eetun vankka tekninen osaaminen yhdistettynä jatkuvaan haluun kehittyä tekee hänestä tärkeän ja merkittävän lisän Productivity Leapin asiantuntijoiden joukkoon. Productivity Leapissa hän toimii johtavana konsulttina julkisten ja yksityisten terveyspalveluiden tietojohtamisen projekteissa.

Kommentare


bottom of page