top of page

Uutiset

Uutiset kokoaa yhteen tiimimme asiantuntijoiden kirjoittamia ajankohtaisia blogipostauksia sekä uusimpia asiakastöitämme. Tutustu alta uusimpiin julkaisuihimme.

Kari Natunen aloittaa Productivity Leapin toimitusjohtajana


Kari Natunen takarivissä oikealla

Kari Natunen (FM) aloittaa Productivity Leap Oy:n toimitusjohtajana 1.10.2019. Natusella on vahva osaaminen ja kokemus tietojohtamisen konsultoinnista, hanke-ja projektipäällikkönä toimimisesta. Natunen jatkaa konsultointia myös uuden nimityksen aikana. Yrityksen perustaja Jari Pekkanen jatkaa yrityksessä konsulttina ja talousjohtajana.


”Productity Leap on uuden ajan ICT-yritys, jossa kaikki työntekijät osallistuvat asiakashankkeisiin. Näin saamme parhaiten pidettyä asiakkaiden tarpeet keskiössä ja yhdistettyä niihin ammattilaistemme teknologista osaamista. ”, kertoo Productivity Leapin perustaja Jari Pekkanen.


Productivity Leap tarjoaa tietotekniikan palveluita, tuotteita ja konsultointia, jotka tehostavat prosesseja, resurssien käyttöä ja jakamista ja parantavat laatua. Toiminta perustuu moderniin teknologiaan ja ketteriin toimintamalleihin.


”Jari on saanut toiminnan 1,5 vuodessa erinomaisesti käyntiin ja kasvatettua yrityksen 18 huippuammattilaisen porukaksi. Productivity Leapilla on todella mielenkiintoisia asiakkuuksia, asiakkaiden kanssa tehtäviä toteutuksia ja teknologisia kumppanuuksia. Yritys on erittäin hyvin verkottunut ja tästä on hyvä jatkaa yrityksen kehittämistä yhdessä muun porukan kanssa. Rekrytointimme jatkuu aktiivisena. Haemme tällä hetkellä erityisesti projektipäälliköitä, arkkitehtejä, palvelumuotoilijoita, full-stack-developereita ja ohjelmistorobotiikan ammattilaisia.”, sanoo Kari Natunen.


Productivity Leap on erikoistunut julkishallinnon ja finanssisektorin asiakaskohtaisten hankkeiden toteutukseen. Yrityksen strategisina keihäänkärkinä ovat Next Gen DW ja Low-code-palvelut.


”Erityisen innostuneena olen kehittämässä uusia palveluja. IT-alueen perusparadigmat tulevat muuttumaan lähitulevaisuudessa. Viimeinkin, kymmenien vuosien kehittämisen jälkeen, Model-Driven-arkkitehtuurit ovat sellaisessa iskussa, että niillä voidaan oikeasti tehdä toteutuksia tuottavasti samalla kun niiden ylläpito ja jatkokehitys on mahdollista.


Productivity Leapin molemmilla pääalueilla pystymme ratkaisemaan asiakkaiden ongelmia uusilla tehokkailla ja tuottavilla tavoilla. Next Gen DW-palveluissa tietojohtamisen kehittäminen kokonaisuudessaan mullistaa aiempia toteutustapoja. Tämä koskee koko toteutusputken tekemistä organisaation johdon kanssa käydyistä keskusteluista arkkitehtuuriin ja tietojen hyödyntämiseen.


Low-code-palveluissa suurista määristä käsin koodaamisesta päästään eroon, asiantuntijoiden aika saadaan hyödynnettyä paremmin käyttäjän tarvitsemien toiminnallisuuksien kehittämiseen. Uusien Digitaalisten ratkaisujen kehittäminen nopeutuu merkittävästi. Ratkaisujemme avulla asiakkaat saavat muodostettua digitaalisen transformaation tehtaita, joka nopeuttaa uusien ratkaisujen saamista käyttäjille viikoissa aiemman kuukausien tai vuosien asemasta”, jatkaa Natunen.


Productivity Leapin teknologiakumppaneita ovat Wherescape, Snowflake, Outsystems ja Ellien Technologies. Pilviympäristöissä pääteknologiat ovat Microsoft Azure- ja Amazon AWS-ympäristöt.


Productivity Leap

Productivity Leap tarjoaa tietotekniikan palveluita, tuotteita ja konsultointia, jotka tehostavat prosesseja, resurssien käyttöä ja jakamista ja parantavat laatua. Toiminta perustuu moderniin teknologiaan ja ketteriin toimintamalleihin. Productivity Leapin palvelualueet ovat: Next Gen DW- ja Low code-palvelut ja konsultointi.


Lisätietoja osoitteessa: http://www.productivityleap.com/ , Twitterissä: @ProdLeaping sekä LinkedInissä: https://www.linkedin.com/company/productivity-leap

Comments


bottom of page