top of page

Uutiset

Uutiset kokoaa yhteen tiimimme asiantuntijoiden kirjoittamia ajankohtaisia blogipostauksia sekä uusimpia asiakastöitämme. Tutustu alta uusimpiin julkaisuihimme.

Heidi Lundberg projektipäälliköksi Productivity Leapiin


Heidi Lundberg on yli 20 vuoden kokemuksella varustettu ICT-alan ammattilainen, joka on erikoistunut laadunvarmistukseen, projektinhallintaan ja palvelujen johtamiseen. Hän on hankkinut monipuolisen osaamisensa työskentelemällä globaaleissa organisaatioissa erilaisissa tehtävissä, jotka ovat vaatineet sekä teknistä että liiketoiminnallista näkemystä. Heidin erityisosaaminen kattaa muun muassa laadunvarmistuksen prosessien kehittämisen,  tiimien johtamisen sekä ICT-palvelujen strategisen suunnittelun ja toteutuksen. Hänen "can do, will do" -asenteensa, yhdistettynä vahvaan kommunikointitaitoon, tekee hänestä erinomaisen konsultin/projektipäällikön/scrum masterin eri tyyppisiin ICT-alan projekteihin.


Hän on osallistunut useiden suurten ICT-hankkeiden onnistuneeseen läpivientiin, joissa hän on toiminut muun muassa projektipäällikkönä ja laatupäällikkönä. Heidi on erityisen taitava tunnistamaan ja hallitsemaan riskejä, kehittämään tietoturvastrategioita ja parantamaan palveluhallinnan laatumittareita. Hänen kykynsä johtaa monimutkaisia projekteja alusta loppuun, yhdistettynä strategiseen ajattelutapaan, tekee hänestä luotettavan yhteistyökumppanin ICT-hankkeiden eri vaiheissa.  Lisäksi Heidi on osoittanut erinomaisia taitoja tietojohtamisen projektien läpiviennissä, auttaen organisaatioita hyödyntämään tietoa päätöksenteossa ja liiketoiminnan kehittämisessä. 


Heidi on suorittanut lukuisia koulutuksia ja sertifikaatteja, mikä osoittaa että hän ylläpitää jatkuvaa ammatillista kehitystään. Hän on hankkinut muun muassa SAFe Agilist, Certified Scrum Master ja ITIL V2 Service Management Foundation -sertfikaatit. Lisäksi Heidi on osallistunut moniin erikoistumisopintoihin, kuten digitaaliseen markkinointiin ja kyberturvallisuuteen. Tämä osoittaa hänen halunsa pysyä ajan tasalla alan uusimmista trendeistä ja teknologioista.Comentários


bottom of page