top of page

Full Stack Developer

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän uuden ajan ketterässä IT-yrityksessä, jossa henkilöstön ja asiakkaiden menestys ovat kaiken toimintamme lähtökohta. Molemminpuolinen luottamus on meille tärkeää ja niinpä voit valita omat työvälineesi, työaikasi ja työskentelypaikkasi omien mieltymystesi mukaan.

Uskomme osallistumisen voimaan. Projektit ja hankkeet toteutetaan itsenäisissä DevOps-tiimeissä, jotka koostuvat yrityksen tukemista 5-8 henkilön ryhmistä. Päätöksenteko on hajautettu ja se tapahtuu ryhmissä.

Sinä osallistut muiden tiimijäsenten rekrytointiin ja voit vaikuttaa työtovereiden valintaan. Autamme sinua laajentamaan taitojasi kehittyneisiin analyyseihin ja RPA: han muiden tiimin jäsenten tukemana. Haluamme mahdollistaa kehittymisesi yhdessä muiden tiimin jäsenten ja alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa.

Vaatimukset

• IOS/Android kehittäminen
• Pilvipalvelut (GCP/AWS/Azure)
• Node JS
• Microservice-palvelur ja REST-rajapinnat
• Verkkosivut ja applikaatiot

Sinulla on intoa alan standardien ja parhaiden koodauskäytäntöjen toteuttamiseen. Haluat kehittää uusia ideoita ja oppia uutta teknologiaa.

Miten toimimme

Productivity Leap on uuden ajan ketterä ICT-yritys, jonka ratkaisut nostavat tuottavuuden uudelle tasolle. Tarjoamme tietotekniikan palveluita, tuotteita ja konsultointia, jotka tehostavat prosesseja, resurssien käyttöä ja jakamista.

Olemme vakuuttuneita siitä, että uudet teknologiat ja ketterät menetelmät vähentävät kustannuksia, parantavat laatua ja nopeuttavat toimintaa. Tuottavuuden ollessa huipussa tarvitaan vähemmän resursseja hyviin tuloksiin. Tästä hyötyvät kaikki: yritys, ympäristö ja ihmiset.

Työskentelemme Mean-Clean-Lean -periaatteilla. Mean tarkoittaa sitä, että tiedämme mitä tahdomme ja toteutamme sen tehokkaasti hyödyntäen moderneja työtapoja ja työvälineitä. Clean tarkoittaa sitä, että toimimme kestävien, asiakkaita, henkilöstöä ja ympäristöä kunnioittavien periaatteiden mukaan. Lean tarkoittaa, että yritys ei tee mitään tarpeetonta, kaikki liiketoiminnot palvelevat asiakastyöhön ja tarjoavat lisäarvoa asiakkaille, välttäen ylimääräisiä kustannuksia ja omistusta.

Mikä on meille tärkeää sinussa

Sinulla on mahdollisuus työskennellä itsenäisesti tiimin täysjäsenenä. Pystyt toimimaan yhteistyössä asiakkaan kanssa sekä ylläpitämään ja edistämään luottamusta tiimin kesken sekä asiakkaan kanssa. Pystyt työskentelemään tehokkaasti ja turvallisesti. Uskallat kysyä apua, kun olet epävarma siitä, mitä tehdä ja tarjoa apua, kun näet jonkun toisen vaikeuksissa.

Toivomme sinulta jatkuvan kehittämisen ja kouluttautumisen asennetta, ketterän kehittämisen hyötyjen ymmärtämistä, avoimen ja rakentavan keskustelun tärkeyden tunnistamista.

Arvostamme yliopistokoulutusta.

Productivity Leap

Productivity Leap Oy on uuden ajan ketterä ICT-yritys, jonka ratkaisut nostavat organisaatiosi tuottavuuden uudelle tasolle. Tarjoamme tietotekniikan palveluita, tuotteita ja konsultointia, jotka tehostavat prosesseja, resurssien käyttöä ja jakamista. Olemme vakuuttuneita siitä, että uudet teknologiat ja ketterät menetelmät vähentävät kustannuksia, parantavat laatua ja nopeuttavat toimintaa.

Lue lisää

hakulomake
bottom of page