top of page

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän uuden ajan ketterässä IT-yrityksessä, jossa henkilöstön ja asiakkaiden menestys ovat kaiken toimintamme lähtökohta. Molemminpuolinen luottamus on meille tärkeää ja niinpä voit valita omat työvälineesi, työaikasi ja työskentelypaikkasi omien mieltymystesi mukaan.

Uskomme osallistumisen voimaan. Projektit ja hankkeet toteutetaan itsenäisissä DevOps-tiimeissä, jotka koostuvat yrityksen tukemista 5-8 henkilön ryhmistä. Päätöksenteko on hajautettu ja se tapahtuu ryhmissä.

Osallistut muiden tiimiläisten rekrytointiin ja voit vaikuttaa työkavereiden valintaan aktiivisella toiminnallasi. Meillä voit laajentaa halutessasi osaamistasi mobiilikehittämisen ja ohjelmistorobotiikan alueelle tiimimme muiden henkilöiden tukemana. Haluamme mahdollistaa kehittymisesi yhdessä muiden tiimin jäsenten ja alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa.

Vaatimukset

Toivomme sinulta ymmärrystä tietovarastoinnin toimintatavoista, menetelmistä ja välineistöstä, jotta voit tehostaa ja kehittää toimintaa. Haluamme uudistaa ja kehittää tietovarastoinnin ja raportoinnin vakiintuneita toteutusmalleja ja kehittää parhaita käytäntöjä asiakkaan eduksi.

Tehtävän vaatimuksena on erinomainen SQL-osaaminen. Osaat käyttää erilaisia ETL/ELT-välineitä eli ymmärrät tietojen latauksen merkityksen, toimintatavat, kriittiset elementit. Osaat mallintaa tietovarastoja eri tekniikoilla kuten Data Vault, kolmas normaalimuoto, dimensionaaliset tietomallit. Osaat toimia systemaattisesti, laadukkaasti ja varmasti. Ymmärrät tietojen laadun merkityksen ja hoidat hommat tehokkaasti ja varmasti.

Miten toimimme

Productivity Leap on uuden ajan ketterä ICT-yritys, jonka ratkaisut nostavat tuottavuuden uudelle tasolle. Tarjoamme tietotekniikan palveluita, tuotteita ja konsultointia, jotka tehostavat prosesseja, resurssien käyttöä ja jakamista.

Olemme vakuuttuneita siitä, että uudet teknologiat ja ketterät menetelmät vähentävät kustannuksia, parantavat laatua ja nopeuttavat toimintaa. Tuottavuuden ollessa huipussa tarvitaan vähemmän resursseja hyviin tuloksiin. Tästä hyötyvät kaikki: yritys, ympäristö ja ihmiset.

Työskentelemme Mean-Clean-Lean -periaatteilla. Mean tarkoittaa sitä, että tiedämme mitä tahdomme ja toteutamme sen tehokkaasti hyödyntäen moderneja työtapoja ja työvälineitä. Clean tarkoittaa sitä, että toimimme kestävien, asiakkaita, henkilöstöä ja ympäristöä kunnioittavien periaatteiden mukaan. Lean tarkoittaa, että yritys ei tee mitään tarpeetonta, kaikki liiketoiminnot palvelevat asiakastyöhön ja tarjoavat lisäarvoa asiakkaille, välttäen ylimääräisiä kustannuksia ja omistusta.

Mikä on meille tärkeää sinussa

Sinulla on mahdollisuus työskennellä itsenäisesti tiimin täysjäsenenä. Pystyt toimimaan yhteistyössä asiakkaan kanssa sekä ylläpitämään ja edistämään luottamusta tiimin kesken sekä asiakkaan kanssa. Pystyt työskentelemään tehokkaasti ja turvallisesti. Uskallat kysyä apua, kun olet epävarma siitä, mitä tehdä ja tarjoa apua, kun näet jonkun toisen vaikeuksissa.

Toivomme sinulta jatkuvan kehittämisen ja kouluttautumisen asennetta, ketterän kehittämisen hyötyjen ymmärtämistä, avoimen ja rakentavan keskustelun tärkeyden tunnistamista.

Arvostamme yliopistokoulutusta.

Productivity Leap

Productivity Leap on ketterä ICT-yritys, jonka ratkaisut nostavat organisaation tuottavuuden uudelle tasolle. Tiedämme kokemuksesta, että uudet teknologiat ja ketterät menetelmät vähentävät kustannuksia, parantavat laatua ja nopeuttavat toimintaa.

Lue lisää

hakulomake
bottom of page