top of page

Uutiset

Uutiset kokoaa yhteen tiimimme asiantuntijoiden kirjoittamia ajankohtaisia blogipostauksia sekä uusimpia asiakastöitämme. Tutustu alta uusimpiin julkaisuihimme.

Mikko Vaaranmäki Business intelligence -asiantuntijaksi Productivity Leapiin1. Kuka olet ja mistä tulet? Kuinka olet ohjautunut IT-alalle?


Olen Mikko Vaaranmäki, 27 vuotias Tamperelainen Business intelligence -ammattilainen ja Tietojohtamisen diplomivaiheen opiskelija. Olen kotoisin Kuopiosta ja Tampereelle muutin opintojen perässä syksyllä 2014. Tietojohtamista opiskelemaan ja sitä kautta myös IT-alalle päädyin mielenkiinnosta tietotekniikkaa ja toisaalta aineettomaan arvontuottoon perustuvaa liiketoimintaa kohtaan. Olen opiskellut myös parin vuoden ajan tuotantotaloutta (sivuaineena tietotekniikka) Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa.


2. Mikä on sinulle tärkeää työelämässä ja mikä saa sinut innostumaan?


Pääsääntöisesti mielenkiintoinen ja motivoiva työ sekä mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Tämä taas toteutuu mielestäni monipuolisilla työtehtävillä, mukavalla työympäristöllä ja hyvällä palkitsemisjärjestelmällä sekä koulutukseen panostamisella.


Innostumaan minut saa niin sanottu tekemisen meininki, joka muodostuu monella tavalla, esimerkiksi kun työympäristö on kohdallaan ja projektiorganisaatio on tarpeeksi matala.


3. Entä yksityiselämässä, miten lataat akkuja?


Erityisesti kesällä harrastan paljon. Olen intohimoinen veneilijä ja suurin osa viime kesän vapaa-ajasta kului purjehtiessa. Harrastan myös golfia, elektronista musiikkia, laskettelua ja autojen ja moottoripyörien rakentelua sekä tietysti niillä ajamista, pari kertaa vuodessa ihan radalla asti. Itseni pidän kunnossa pyöräilemällä ja käymällä kuntosalilla.


4. Mitä odotat ja toivot BI-asiantuntijan tehtävästä Productivity Leapissa?


Monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä sekä kehittymistä uralla. Erityisesti projektinhallinnan ja tiedolla johtamisen konsultoinnin saralla kehittyminen ovat pitkän tähtäimen tavoitteitani, unohtamatta teknistä kehittymistä niin jo tuttujen kuin uusien teknologioiden parissa. Toivon myös saavani ikävästi roikkumaan jääneen diplomityöni tehtyä töiden ohella.


5. Osaavana, ammattitaitoisena henkilönä sinulla oli useita vaihtoehtoja tarjolla. Kuinka päädyit siirtymään Productivity Leapiin? Mitä asioita pidit tärkeimpinä seikkoina päätöstä tehdessäsi?


Varsinkin joustava ja runsas osaamisen kehittämiseen panostaminen, erityisen ketterä organisaatio, kannustava palkitseminen sekä yrityksen mielenkiinoinen tarina, jonka osana voin nähdä itseni vetivät Productivity Leapille. Olen myös vuosia ollut kiinnostunut työskentelemään hieman pienemmässä ja ketterässä organisaatioon.


6. Visio siitä mitä haluat saada aikaan työelämässä?


Parhaiden ratkaisujen toimittaminen asiakkaan ongelmiin sekä mielenkiintoinen urakehitys olemalla samalla osa kasvavan yrityksen tarinaa on varmaan aika lähellä omia toiveita ja periaatteita.
コメント


bottom of page